20090624

LaWak Kampus!

Banyak btol lawak bodoh yg aq ngan membe2 aq wat....
suatu hari tu...
aq, azah, semah ngan te-r gi city square...nengok citer Jangan Pandang Belakang Congkak...
show kul 1.15 tp aq ngan diorang beli tiket kul 12.30...
time tu aq, azah nagnte-r dah terpikir nak mintak semah belanja popcorn....aq pon order la mase beli tiket tu....
tiba-tiba aq baru teringat....
show lame lagi tp nape kitorang beli popcorn skang????
brader jual popcorn tu dah siap packing popcorn dah....
aq ngan muke x malunyer pon ckp....
Bang....leh cancel x????
malu gile r mase tu.....
naseb bek abg tu baik.....
aq...azah..te-r...ngan azah hanya mampu menutup wajah sahaja....

20090606

Tercipta Untukku...Story Bout me and N...

video

Lagu ni semestinyer ader kenangan dalam hidup aq.....

lagu ni mengingatkan aq tntg seseorang....

kishanya bermula ketika aq mula mencintai N semasa aq form 1....

N tidak mencintai aq sebagaimana aq mencintai die....

3 tahun aq menunggu....

semasa form 3, dier mula memberi harapan akan membalas cintaku namun.....

dier hanya bersandiwara....dier memang penipu masa tu....

die membohongiku dengan berkata I LOVE YOU...tapi itu sumer palsu belaka...shit!

aq mula ingin lupakan dier tp...

naik form 4, dier skali lagi memberi harapan seakan akan dier mencintaiku....die prlu pindah ke MRSM Jasin lps ni....

Ketika malam second last die kt MRSM pOntian...dier menangis saat aq mula bercerita tentang janji buta kami dulu...

"N...kalau rindu kt shamil...tengokla bulan purnama...."

die x sanggup meninggalkan aq yang masih cinta padanya walaupun saat itu dia sudah kapel ngan A...

KINI....die mula mengatakan yang die sangat rindukn aq....dan mula mengakui dengan kata-kata yang die begitu cinta padaku....

Tapi...dier masih lagi kapel ngan A..dan tidak mampu memilih aq sebagai teman istimewa...

Kenapa die suke beri harapan kepadaku dan mengecewakan aq dengan harapan itu?!?!?!

Apakah kau Tercipta Untukku??

Atau aku yang Tercipta Untuk'Diperbodohkan"mu..?

20090605

HadiAh PMR aQ....


IniLah hadiah PMR yang aq impi-impikan selama ini....


hadiah ni bapak aq belikan maser burfday aq....10 mei 2009....
inilah benede aq yang paling berharga...
biarpon harga die cume rm650...tp....
aq tetp syg...
ini adalah permulaan aq untuk menjadi seorang.....

KomPoseR MuzIk!!!



KawaN baikku..

ThIs Is mE wIt My BesTfrIend....
Nama die sabrina...nur sabrina binti razali...
she always with me x kire suke atau duke...
die banyak ajar aq maser aq bodoh2 dlu...
tp...pmr die x mengizinkan ntuk die stay kt ponntian....
die skang kt mrsm bp...
hope prsahabatan kite akn tros kekal..
GANBATTE!!!
p.s.#lagu kesukaan dier...dan sebenarnya_yuna..hihihi
juZ 4 u....pelangi_cantik a.k.a. sabrina...

video

video

ader dua vid yuna kt sini...vid yg bawah best ckit...hihihi

20090603

Bebudak 302

Ini pule bebudak 302 yang semua budak lelakinye dah pindah taun ni...kecuali bob..yg gemok tu...
gua syg sume bdak especially u-all...
x dpt aq hiburkn hati korang lagi tp kite still leh contact kn.....
aq x dpt ketok paler azah lg...
x dpt ejek onci...
x dpt ejek tasha pendek...
x dpt wat sume bende tg aq slalu wat ngan korunk...
ArgHHHH!!!!!

This is the Py-Lungs....
Bebudak 5th batch yang lamer...
gua rindu u-all...
kiter akn tros brhubung walaupunn jauh....
huhuhuhuhuhuhu....

SelaMat datang...

To All VieweRs...
Selamat datang ke blog aq....
Sesiape yang tengok blog aq...jadik la followers aq...hihihihi
neway...name aq shamil...muhammad shamil bin abdullah bin md noh bin sidin bin ariff....
burfday aq 10 mei.....
umur aq 16 taun....
minat ragbi....gitar and compose music....
hobi...urm....suke hiburkan hati orang biarpon selalunyer nampak cam orang BODOH....hihihi
to all my friends....WelcOme...

Skang ni cuti...

Something dah jadik kt aq....!!!

camner la aq leh pukul budak tu???
kisahnyer bermula begini.....

Budak tu yang bernama Syahriz Afiq tu telah merembat beberapa barang dalam asrama...
Aq...bonzer...ujang...raje...mubin..ngan paan dah pukul bdak tu....
pastu die bgtau bpk dier....
pastu bpk dier repot polis.....
pastu polis soaL siasat kitorang....
Pastu....AQ KENE TUKAR MAKTAB!!!!!!!

Aq bengang tol la.....
nak tak nak.....aq kene tukar gak maktab nek cuti ni...
begitu ramai budak yang aq kene tinggalkn kt PONTIAN....
Bebudak Py-Lungs....
Bebudak bedeng...
Bebudak 5th Batch...
roomate gua...
BoneAge....
Bebudak 402...
Intan....eeera...lysa...
epa...azimah...
bebudak Cambridge...huhuhuh
Cikgu Zam-zam
Jakpar(bukan nama sebenar)
Ustaz Asrul...
Cikgu Azizul...
A Kamal A Bakar...*(Pontiang Hebak!)
n sume cikgu (yang baik ngan aq jer...)
GUA RINDU U-ALL!!!!