20110616

It Doesn't Matter....!

ADA ORANG X PUAS HATI NGAN ANDA...?
SUKE CAKAP BELAKANG....?
TAPI BILA JUMPA ANDA DIA DIAM SERIBU BAHASA..?

masalah ni da selalu kita dengar antara kawan2 kita...
even aku sendiri mengalami masalah yang sama..
tapi nak buat camne kan...mulut orang..hati orang..
kita x boleh halang..itulah kebebasan suara...
kadang2 hati kita mang akan sakit bila dengar kawan2 yg lain ckp belakang pasal kita...
bila depan kita punyalah jaga adat ketimuran..
tapi belakang kita..cerita die da macam SYAITAN...

Ini luahan hati shamil ke...??

ini bukan luahan hati tapi untuk mengingatkan sesiapa yang punyai masalah yang serupa...
bukan kita ni UNCRITICAL THINKER ke ape...tapi lebih baik kalu...
kita ikut macam apa yang aku tunjukkan pada korang kat bawah ini...
Ini lah ape yg aku ikut selama nii...


videoThis is the most electrifying quote i have heard..

mood: sedang teringat pada si dia sambil memikirkan idea bagi sesuatu...

2 comments:

Aku dah gali gune cangkul, kau cuma perlu letak benih dan kambus tanah itu.